Skydda din hud mot solskador

Sola sakta och säker med SPF-solcreme på

Solen är underbart men visste du att UV-strålning är den största orsaken till hudens förtidiga åldrande? Skydda din hud genom att sola sakta och säker med alltid högt SPF -solcreme på för en säkrare solbad. Som tur kan du med enkla knep njuta av solen utan dåligt samvete:

  1. Steg 1 : FÖRBERED
    Genom att hjälpa huden att bygga upp ett försvar och stärka pigmentproduktionen minska du risken för UV-relaterade skador. Stärka hudens naturliga skydd med kosttillskott och/eller serum som frärjar en jämn, hållbar solbrunfärg. Peelingär grunden till och gör huden babylen. Du kan börja med ungefär två veckor innan solexponering.
  2. Steg 2:SKYDDA
    Använd solcreme med högSPF-skydd innan du fått färg, därefter kan du övergå till lägra SPF, men var aldrig utan när du vistas i solen.Utan solcreme får du UV-skador som kanske inte mårks direkt, men som om några år visar sig som rynkor, pigmenteringar och tappad elasticitet. Glöm inte läpparna!
  3. Steg 3: REPARERA
    Hjälp din hud med fukt, näring och reparerande vård motverka solskador, uttorkning och fjällning. Aktivt vårdande eftersol-produkter tar hand om huden och solbrännan sitter längre.

Kommentera gärna: