Nyheter & Tips

Underbart återfuktande, uppstramande och utjämnande ansiktsmask som återställer och återfuktar samt plumpar och ger volum till huden. 
2% LCA Complex. Mild mängd av AHA för att öka Hyaluronsyreproduktionen i huden. ( Lactic+ 1% Vit A,C,E, ProVit A) 4 Vitaminer som är essentiella antioxidanter för huden Sericin Återfuktande och utjämnande på linjer och rynkor Vattenbaserad Pga högt vatten innehåll så känns den sval och kan tingla om du applicerar efter en kemisk peel Algextrakt Blå/gröna alg extrakt som remineralizerar huden

Läs hela inlägget »

Sola sakta och säker med SPF-solcreme på

Solen är underbart men visste du att UV-strålning är den största orsaken till hudens förtidiga åldrande? Skydda din hud genom att sola sakta och säker med alltid högt SPF -solcreme på för en säkrare solbad. Som tur kan du med enkla knep njuta av solen utan dåligt samvete:

Läs hela inlägget »

Kalaharis fantastiska nyheter har anlänt!

 ​​Kalahari lanserar nya professionella behandlingar med dessa Phyto-extrakt i kombination med botaniska oljor, lera, geléer och växtpulver för ännu effektiva resultat.

Läs hela inlägget »
Lash Domination mascara - bareMinerals

bareMinerals senaste volummascara med maximal effekt har "allt" man önskar sig till sina fransar. Passar även för linsbärare och känsliga ögon.

Läs hela inlägget »
bareMinerals-makeup

3 enkla steg hur du skapar vårlooken

Vårsolen är avslöjande just när man känner lätt kan känna sig lite glåmig och trött i huden. Tips för 3 enkla steg hur ger du din hy en kickstart på våren.

Läs hela inlägget »