Få din hy som en supermodell?

bareMinerals-makeup

3 enkla steg hur du skapar vårlooken

Vårsolen är avslöjande just när man känner lätt kan känna sig lite glåmig och trött i huden. Tips för 3 enkla steg hur ger du din hy en kickstart på våren.

1.       VÅRDA HUDEN

För en så återfuktad och frisk hy som möjligt är det viktigt att vårda basen med en bra rengöring,  dag- och nattkräm samt ett serum. Applicera sedan en lystergivande primer som får sminket att hålla bättre under dagen och en täckande concealer på röda och mörka partier för att skapa en så jämn hy som möjligt. 

2.       SKAPA LYSTER                                                                                                        

Skapa sedan finishen genom att använda dig av ett puder som fixerar basen, tillför fukt och lyster. För ett friskt och glänsande glow ta hjälp av highlighter  som du lägger på såväl kindben, näsrygg, under ögonbrynen som på läppens amorbåge.

3.       ADDERA ROUGE    

Avsluta sedan hela look­en genom att dutta lite mascara på ögonfransarna. Fyll därefter i brynen samt lägg på ett lätt beigt eller ljusrosa läppstift på läpparna. Fullborda sedan looken med en lätt touch av ditt rosatonade rouge, för en piggare vårlook. 
 

Kommentera gärna: