Bra att veta inför ditt besök:

ÖPPETTIDER
Helgfria vardagar 10-17 ( vid bokning 9-18), övrigt tid möjligt enligt överenskommelse.

TIDSBOKNING
Våra behandlingar är populära och bokas snabbt. Boka därför gärna dina behandlingar i god tid i förväg och se om din önskade tid är tillgänglig via Tlf: 016/51 10 10 eller KLICKA HÄR FÖR ONLINEBOKNING

ANKOMTSTID
Var gärna på plats lite innan bokad tid så hinner varva ner - tillfälle att stänga av mobilen - och fylla i hälsoformulär. Observera att vid sen ankomst kan din behandlingtid bli kortare. 

AVBOKNING/OMBOKNING
När du bokar tid ingår vi ett avtal(muntligt/ skriftligt). Vid förhinder skall återbud lämnas senast 24 h före beställd behandling, vilken annars måste betalas med fullt pris. Vi har reserverat tiden och troligen inte kan få någon ny bokning med så kort varsel därför debiteras hela den summa som bokad behandling kostar, vilket är en ersättning för förlorad tid/inkomst. Akut sjukdom gäller endast kunden själv! (ej anhörigas sjukdom).

HÄLSOTILLSTÅND
Om du har allergier är det viktigt att meddela oss i god tid innan din planerade behandling. Då hinner vi ha ett samtal och kan då ersätta produkter med andra alternativ som passar dig. Du som är allergiker är den som vet hur pass allergisk du är och det är du som måste avgöra om behandlingen är rätt för dig.

GRAVIDITET
Vissa behandlingar rekommenderas inte till gravida. Hör av dig innan bokad tid så att kan anpassa behandlinger efter dina önskemål. Är du gravid och har passerat vecka 13 (
från fjärde graviditetsmånaden) men ej vecka 27 välkommen på massagebehanling.

PRESENTKORT
En perfekt gåva för alla tillfällen. Om du b
etalar din behandling med presentkort, medtag detta vid ditt besök. Borttappade presentkort ersättes ej. Presentkort med utgånget datum är ej giltiga för bokning. Kontrollera giltighetstiden på ditt presentkort innan bokning.

BETALNING
Alla priser är i SEK inklusive 25% moms. Behandlingen betalar du vid ankomst till salongen. Vi tar både kontanter och kort  Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och prisändringar.

RABATT
Rabattorsak anges vid bokning. Giltigt intyg skall uppvisas:
  • EKAF-rabatt mot giltigt Ekaf-kort: måndag-fredag 10% rabatt på behandlingar över 400 kr (ordinare pris gäller)
  • Studentrabatt vid uppvisade av giltigt Mecenatkort: måndag -torsdag (innan kl 12) 10% rabatt på behandlingar över 400 kr (ordinare pris gäller).
  • Du kan köpa klippkort på massage/AHA-kur på 6 st behandlingar och få 10% rabatt. Giltigt i 12 månader.
  • Bonusrabatt på behandlingar för trogna kunder. Villkor hittar du på bonuskortet.
     
FRISKVÅRD
Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss! Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå på massage och fotvård, begär kvitto till din arbetsgivare.

Varmt välkommen att boka din MåBra-tid!


Vid frågor, för bokning och mer information hör av dig!
+46 (0)16 51 10 10
 info@uniqhud.se
 www. bokadirekt.se/uniqhudvård