Fotvård

Du tänker kanske inte så mycket på dina fötter i vardagen, de ska ju bara finnas där. Såvida du inte får problem med dem, då känner du hur mycket de betyder för dig. Att ha välvårdade fina fötter är ingen lyx, det förebygger många fotvårdsproblem och ökar det allmänna välbefinnandet. Ge fötterna nytt liv genom att ta hand om dem och få fräscha pigga fötter året om.

Inför alla behandlingar vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd, allergier, graviditet eller särskilda önskemål så att vi kan ge dig en behandling som passar just dig. Sträva gärna efter att komma minst 10 minuter innan så att du hinner varva ner med förfriskning om så önskas och fylla i kundkort. Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ner behandlingen. Avbokning eller ombokning inom 24 timmar från utsatt tid debiteras fullt pris.

Klassisk fotvård, 50 min

Fotvård som du kan använda ditt friskvårdsbidrag till
För dig med friska fötter som behöver fräschas upp. Moment som ingår: mjukgörande fotbad, klippning av nagel, filning av fötter, nagelbandsvård, nagel-/hudslipning med maskin. Råd och behandling av liktorn, förhårdnader, sprickor och lättare nageltrång mm. Sedan skön avslappnande fotmassage väcker liv i fötterna. 

Obs!  E
j medicinsk behandling. Vid större fotproblem samt fotsjukdomar ber dig att kontakta en medicinsk fotvårdare.

Pris: 780 kr

Pedikyr med lackning, 60 min + torktid

Pedikyr inklusive lackning med ditt eget lack 
Inleds med fotbad sedan får nagelvård med klippning. Därefter filning och förhårdnader avlägsnas, lackning av tånaglar samt en skön fotmassage med vårdande creme. 

Välj valfritt Leighton Denny lack (155 kr) från vår shop som du köper med dig till behandlingen eller ha med ditt favorit lack hemifrån. Jag lackar dina naglar med det under behandlingen, sen du får med dig lacket hem.  Om du vill finns det möjlighet att förvara ditt lack hos mig emellan dina besök.

Pris:  880 kr

TIPS !  ta med skor med öppen tå

Pedikyr Deluxe, 60 min

Naturens renaste och mest bioaktiva ingredienser för ditt fotspaupplevelse.
Skäm bort dina fötter lite extra i en lyxig fotbehandling med Spa Organics-produkter*. Fotbad med havssalt, sockerpeeling, filning, nagel- och nagelbandsvård, närande fotinpackning och ljuvlig massage för fötter och underben.

*SPA Organics med Argan Oil, örter och fruktextrakter är en ekologisk, vegan produkt, helt utan animaliska tillsatser och utan parabener. Bra för dig och miljön.
Pris: 895 kr

Lilla Fotkuren, 30 min

Snabb uppfräschande fotkur för pigga fötter.
För dig som på kort tid vill få pigga och glada fötter. Bra som uppfräschning mellan ordinarie behandlingar. Moment som ingår: fotbad, fotscrub, nagelklippning, nagelfilning och fotmassage.
Pris: 595 kr

 

Pedikyr +Gellack Nytt, 75 min

Pedikyr med Polish PRO-gellackning för extra lång hållbarhet.
Mjukgörande fotbad, borttagning av förhårdnader, filning av hälar, nagelklippning, rensning av nagelband och polering av nagelplatta. Lackning av dina tånaglar med Polish PRO-gellack*(permanentlack 4-6 veckor), sedan en skön fotmassage med vårdande olja och creme.

Pris: 925 kr

*Polish PRO Gellack:
- Torkar enkelt i UV / LED-lampa, på två minuter – helt torrt!
- Håller i ca 4 veckor utan att flagna.
- Flexibel, dvs. lacket spricker inte – det sitter säkert!
- Löses upp på 10 minuter. Lacket glider enkelt av! Behöver inte slipas med maskin.

Gellack Återbesök-Fötter, 45 min

Borttagning av slitet gellack och nytt gellack (utan fotvård)
Har du gellack på tårna som behöver förnyas?  Ditt gamla PolishPro-gellack tas bort och du får ett nytt fräscht gellack! Klippning och filning av naglar och rensning av nagelband sedan gellack i valfrifärg. Återbesök rekommenderas efter ca 4 veckor beroende på hur fort dina naglar växer och hur du sköter dem. (Endast borttagning av gellack, 30 min 545 kr)

Pris: 695 kr