Fotvård

Du tänker kanske inte så mycket på dina fötter i vardagen, de ska ju bara finnas där. Såvida du inte får problem med dem, då känner du hur mycket de betyder för dig. Att ha välvårdade fina fötter är ingen lyx, det förebygger många fotvårdsproblem och ökar det allmänna välbefinnandet. Ge fötterna nytt liv genom att ta hand om så få fräscha pigga fötter året om.

Inför alla behandlingar vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd, allergier, graviditet eller särskilda önskemål så att vi kan ge dig en behandling som passar just dig. Sträva gärna efter att komma minst 10 minuter innan så att du hinner varva ner med förfriskning om så önskas och fylla i kundkort. Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ner behandlingen. Avbokning eller ombokning inom 24 timmar från utsatt tid debiteras fullt pris.

Klassisk fotvård, 50 min

Fotvård som du kan använda ditt friskvårdsbidrag till
För dig med friska fötter som behöver fräschas upp. Moment som ingår: mjukgörande fotbad, klippning av nagel, filning av fötter, nagelbandsvård, nagel-/hudslipning med maskin. Råd och behandling av liktorn, förhårdnader, sprickor och lättare nageltrång mm. Sedan skön avslappnande fotmassage väcker liv i fötterna. 

Obs!  E
j medicinsk behandling. Vid större fotproblem samt fotsjukdomar ber dig att kontakta en medicinsk fotvårdare.

Pris: 695 kr

Pedikyr med lackning, 60 min + torktid

Uppfräschande pedikyr inklusive lackning
Välj ett valfritt Leighton Denny lack (155 kr) från vår shop som du köper med dig till behandlingen eller ha med ditt favorit lack hemifrån. Jag lackar dina naglar med det under behandlingen, sen du får med dig lacket hem.  Om du vill finns det möjlighet att förvara ditt lack hos mig emellan dina besök. Moment som ingår:  fotbad, klippning, rensning och slipning av naglarna, vård av nagelband och nagelplatta, avlägsnande av förhårdnader, mjukgörande fotmassage samt lackning.

Pris:  pedikyr inklusive lackning med ditt eget lack,795 kr med köp av valfritt Leighton Denny lack, 950 kr.

TIPS !  ta med skor med öppen tå

SPA pedikyr Deluxe, 60 min

Naturens renaste och mest bioaktiva ingredienser för ditt fotspaupplevelse.
Skäm bort dina fötter lite extra i en lyxig fotbehandling med Spa Organics-produkter*. Fotbad med havssalt, sockerpeeling, filning, nagel- och nagelbandsvård, närande fotinpackning och ljuvlig massage för fötter och underben.

*SPA Organics med Argan Oil, örter och fruktextrakter är en ekologisk, vegan produkt, helt utan animaliska tillsatser och utan parabener. Bra för dig och miljön.
Pris: 845 kr

Lägg till lackning med eget nagellack 100 kr, 
med köp av valfritt Leighton Denny-lack 255 kr eller gellack 150 kr (hållbart i ca 4 veckor)

Pedikyr Quick, 25 min

Snabb uppfräschande fotkur för pigga fötter.
För dig som på kort tid vill få pigga och glada fötter. Bra som uppfräschning mellan ordinarie behandlingar. Moment som ingår: fotbad, fotscrub, nagelklippning, nagelfilning och fotmassage.
Pris: 495 kr

 

Pedikyr Gellack, 75 min

Pedikyr med Polish PRO-gellackning för extra lång hållbarhet.
Mjukgörande fotbad, borttagning av förhårdnader. Filning av hälar, nagelklippning, rensning av nagelband och polering av nagelplatta. En skön fotmassage och lackning av dina naglar med Polish PRO-gellack*.
Pris: 845 kr

*Polish PRO Gellack:
- Torkar enkelt i UV / LED-lampa, på två minuter – helt torrt!
- Håller i ca 4 veckor utan att flagna.
- Flexibel, dvs. lacket spricker inte – det sitter säkert!
- Löses upp på 10 minuter. Och det fungerar verkligen! Lacket glider enkelt av! Behöver inte slipas med maskin.