Fotvård

Du tänker kanske inte så mycket på dina fötter i vardagen, de ska ju bara finnas där. Såvida du inte får problem med dem, då känner du hur mycket de betyder för dig. Att ha välvårdade fina fötter är ingen lyx, det förebygger många fotvårdsproblem och ökar det allmänna välbefinnandet. Ge fötterna nytt liv genom att ta hand om så få fräscha pigga fötter året om.

Ansiktsbehandling

Inför alla behandlingar vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd, allergier, graviditet eller skärskilda önskemål så att vi kan ge dig en behandling som passar just dig. Sträva gärna efter att komma minst 10 minuter innan så att du hinner varva ner med förfriskning om så önskas och fylla i kundkort. Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ner behandlingen. Avbokning eller ombokning inom 24 timmar från utsatt tid debiteras fullt pris.

Klassisk fotvård, 60 min

En pedikyr för dig med friska fötter som behöver fräschas upp. Inleds med en mjukgörande fotbad, sedan klippning/filning/polering av naglar, rensning runt nagel och nagelband. Vid behov behandling av problemområden med liktornar, lättare nageltrång, vårtor och förhårdnader. En skön avslappnande fotmassage väcker liv i fötterna sedan lackning i stärkande klarlack, om så önskas.
Pris: 595 kr

Lägg till lackning med nagellack 100 kr, fransk lackning 150 kr eller Gellack (hållbart i 3 -4 veckor) 200 kr

Traditionell välgörande fotkur för mjuka fina fötter.

Pedikyr Deluxe, 60 min

Skäm bort dina fötter lite extra i en lyxig fotbehandling med Spa Organics-produkter*. Fotbad med havssalt, sockerpeeling, filning, nagelvård, närande fotinpackning och ljuvlig massage för fötter och underben, samt stärkande klarlack.

*SPA Organics med Argan Oil, örter och fruktextrakter är en ekologisk, vegan produkt, helt utan animaliska tillsatser och utan parabener. Bra för dig och miljön.
Pris: 655 kr

Lägg till lackning med nagellack 100 kr, fransk lackning 150 kr eller gellack (hållbart i 3-4 veckor) 200 kr


Naturens renaste och mest bioaktiva ingredienser för ditt fotspaupplevelse.

Pedikyr Quick, 25 min

För dig som på kort tid vill få pigga och glada fötter. Bra som uppfräschning mellan ordinarie behandlingar. Inkluderar fotbad, sockerpeeling, klippning/filning och en härlig fotmassage.
Pris: 395 kr

Lägg till lackning med nagellack 100 kr, fransk lackning 150 kr.

Snabb uppfräschande fotkur för pigga fötter.

Pedikyr Gellack, 75 min

Pedikyr med Polish PRO-gellackning för extra lång hållbarhet.
Mjukgörande fotbad, borttagning av förhårdnader och liktornar. Filning av hälar, nagelklippning, rensning av nagelband och polering av nagelplatta. En skön fotmassage och lackning av dina naglar med Polish PRO-gellack.

Polish PRO Gellack:
- Torkar enkelt i UV / LED-lampa, på två minuter – helt torrt!
- Håller i ca 14 dagar utan att flagna.
- Flexibel, dvs. lacket spricker inte – det sitter säkert!
- Löses upp på 10 minuter. Och det fungerar verkligen! Lacket glider enkelt av!