Manikyr

Händerna är alltid framme, de syns väl - även av andra! Vårda om de med experthjälp och förstklassiga Leighton Denny-produkter som är helt fria från skadlig DBP, Formaldehyd eller Toulene. Välj extra omtanke för dina naglar och händer året runt och få vacka, välskötta, naturliga naglar och mjuka lena händer.

Manikyr

Inför alla behandlingar vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd, allergier, graviditet eller skärskilda önskemål så att vi kan ge dig en behandling som passar just dig. Sträva gärna efter att komma minst 10 minuter innan så att du hinner varva ner med förfriskning om så önskas och fylla i kundkort. Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ner behandlingen. Avbokning eller ombokning inom 24 timmar från utsatt tid debiteras fullt pris.

Klassisk manikyr, 45 min

I behandlingen ingår formning / filning av naglar, vård av nagelband, lyxig manikyrbad, diamond scrubb, vård med närande nagelolja, polering av nagelplattan och handmassage med djupverkande olja+handkräm för bästa skydd, sedan lackning i stärkande klarlack. Rekommenderas till alla, som förstahandsval för nya kunder.
Pris: 495 kr


Lägg till lackning med nagellack 100 kr, fransk lackning 150 kr eller Gellack (hållbart i 1-2 veckor) 200 kr


Traditionell skönhetsbehandling för att få mjuka fina händer.

Spa-manikyr Deluxe, 60 min

Lyxig hand-och nagelvård med SPA Organics*- produkter mjukgör med sockerpeeling, nagel-och nagelbandsvård, hand- och underarmarmassage, närande handinpackning som uppföljs med lackning i stärkande klarlack.
*SPA Organic med enbart Argan Oil, örter och fruktextrakter är en ekologisk, vegan produkt, helt utan animaliska tillsatser och utan parabener. Bra för dig och miljön.
Pris: 655 kr


Lägg till lackning med nagellack 100 kr, fransk lackning 150 kr eller gellack (hållbart i 1-2 veckor) 200 kr

Den ultimata handbehandlingen

Manikyr Quick, 25 min

Mini manikyr med Leigton Denny Expert Nails.  Filar, formar och polerar naglarna, nagelbandsvård och lackning i stärkande klarlack om så önskas.
Pris: 395 kr


Lägg till lackning med nagellack 100 kr, fransk lackning 150 kr eller gellack (hållbart i 1-2 veckor) 200 kr

Snabb uppfräshande behandling för din naglar. 

Polish PRO Gellack, 45 min

Permanent lackning med Polish PRO Gellack är ett fantastiskt sätt att stärka dina egna naglar och få ett hållbart lack som kan sitta i längre. Det speciella lacket härdas till ett beständigt lack i en LED-lampa. Detta gör att lacket kan sitta kvar på nageln tills det växer ut. Beroende på hur snabbt nageln växer behöver man göra om det, kring 10-14 dagar.  Polish PRO är nagellacks baserat (till skillnad från de många gelbaserade!) och är då superenkel att lösa upp. Vill du kan du enkelt ta bort lacket själv, fråga oss så berättar vi mer. Vill hellre få hjälp med att ta bort lacket och väljer att lacka om naglarna i en ny omgång bjuder vi på borttagningen, utan extra kostnad(värde 150 kr).
Pris: 495 kr 

Tillägg för fransk lackning 100 kr 

Permanentlackning på naturlig nagel.

Borttagning Polish PRO, 20 min

Enklaste sättet att bevara naglarna friska och starka är att ta hjälp med skonsam borttagning av Polish PRO-gellack på salong.
Vi hjälper dig gärna. Ingår vid återbesök/ nylackning.
Pris: 150 kr

Skonsamt sätt att ta bort Polish Pro-gellack på naturnaglar.